Pošalji upit

Testiranje u R&D, LAB


LAB menadžment

Testiranje mreže i infrastrukture

Cloud/Virtualizacija

LAB menadžment

Testni laboratoriji stalno mijenjaju konfiguraciju. Stvaranje testne okoline u ručno postavljenim kablovima i raspodjela pojedinih instalacija može potrajati nekoliko sati ili dana. Koristeći ovu aplikaciju ''povuci i ispusti'', rješenje SPIRENT omogućava brzu izradu i provedbu kompleksnih testnih scenarija sa potpuno automatiziranim rješenjem ''Lab-as-a-Service''. Višekorisnički rezervacijski sistem za sprječavanje sukoba za timove, koji nisu u istom prostoru ili se nalaze u drugoj regiji.
Pošalji upitTestiranje mreže i infrastrukture

IT infrastruktura je sve složenija, sve više virtualizacija, pritisak na troškove u stalnom je porastu, što ima negativan uticaj na performanse sistema. To dovodi do nezadovoljnih korisnika i obnovljenog povećanja troškova. S našim sistemima i rješenjima, to se lako može izbjeći, jer omogućuju:
- testiranje kvaliteta opreme
- provjera ispravnosti opreme i sistema
- optimizacija infrastrukture
- planiranje proširenja okoline
- optimizacija Cloud/Data centar
Provedena ispitivanja u fazi planiranja, tako da u kasnijim fazama ne postoje neočekivane odgode prenosa i instaliranje sistema.
Pošalji upitCloud / Virtualizacija

Cloud, virtualizacija i podatkovni centri su lako učinkoviti samo u slučaju da je cijeli sistem pravilno optimiziran i zaštićen. Budući da je ovo područje razdijeljeno u veliki broj podsegmenata, mi Vam nudimo rješenja za gotovo svaki segment. Nudimo različita rješenja za:
- testiranje i optimizacija virtualnih okolina
- testiranje i optimizacija podatkovnog centra i usluga
- testiranje virtuelnih komponenti
- provjera razine sigurnosti i stepen zaštite
- i SDN/NFV rješenja za pružatelja usluga

Pošalji upit