Usluge


Obuka korisnika

Kalibracija

Servis i Garancija

Obuka korisnika

Korisnicima mjernih instrumenata iz našeg programa nudimo osnovnu obuku o tome kako koristiti same instrumente. Ta obuku uključuje upoznavanje s glavnim funkcijama instrumenata i način izvođenja mjerenja.

Za one koji žele znati više o samoj tehnologiji mjernja i metodama korištenja mjerne opreme smo pripremili  zahtjevnije obrazovanje u sljedećim područjima: Svi gore navedeni programi se dodatno plaćaju, izvode u prostorijama naše tvrtke ili po dogovoru također u prostorijama naručitelja.

Sve treninge provode naši prodajni inženjeri, a za specifične potrebe i predstavnici proizvođača.

Ako imate potrebu za znanjem o mjernoj opremi, njenom način uporabe, ili želite saznati više o našim standardnim programima osposobljavanja, molimo da nas kontaktirate.

Kalibracija

Svaki mjerni instrument mora se povremeno revidirati kako bi se provjerila točnost njegovih rezultata mjerenja. Micom u svom laboratoriju obavlja sjedljive kalibracije za sve vrste multimetara, strujnih kliješta, procesnih kalibratora, električni testera,  mjerača snage, mjerača izolacijskog otpora do 10kV, jedno i višefunkcijskih testera instalacija i mnoge druge instrumente. Za svaku izvedenu kalibraciju izdajemo kalibracijski certifikat  s rezultatima mjerenja.

Micom laboratorij je opremljen s najnovijom kalibracijskom opremom  proizvođača Fluke. Sva naša oprema je kalibrirana, s čime osiguravamo sljedivosti mjerenja do međunarodnih standarda

Korisnicima naših kalibracionih usluga omogućavamo konkurentne cijene i brzo vrijeme odziva.

Kontak osoba za kalibracione usluge:
g. Željko Markulin, tel: 01 3666 451

Zahtjev možete poslati putem faksa: 01 3666 451 ili putem e-maila: info@micom.hr


Servis i garancija

Micom osigurava garancijsko i postgarancijsko servisiranje svih proizvoda iz našeg prodajnog programa. Servisiranje se obavlja u našem servisu u Zagrebu, ili, u slučaju većih tehničkih i servisnih zahtjeva, u servisnim centrima samih proizvođača.

Garantni rok za svaki proizvod je propisan od strane proizvođača. Za vrijeme trajanja garancije otkloniti ćemo sve kvarove i nedostatke na proizvodu, koji nastanu u uvjetima normalnog korištenja prema uputstvima proizvođača i u slučaju da proizvod nisu koristile neovlaštene osobe.

Garancija se može uvažiti samo uz dostavljanje kopije računa ili garantnog lista, koji je izdat od strane našeg ovlaštenog prodavača.
Za uređaje nabavljene kod neovlaštenog prodavca, u inozemstvu, putem interneta ili na drugi način, garancija se ne priznaje.

Sve proizvode koji zahtjevaju servis, molimo dostavite (poštom, kurirskom službom ili osobno), na našu adresu i priložite sljedeće:
  • podatke o vlasniku proizvoda i kontakt osobi
  • podatke o poslanom proizvodu (model, serijski broj, količina, priložen pribor ili dodatna oprema)
  • detaljan opis kvara odnosno razlog zbog čega se uređaj šalje u servis
  • kopija računa ili garancijski list, na osnovu kojih se priznaje garancija
Za uređaje u garantnom roku, troškove slanja do servisa (odnosno do odgovarajućeg servisa u inostranstvu ukoliko je to potrebno) snosi kupac, a troškove vraćanja uređaja snosi Micom. U slučaju vangarantnog servisa, pored same cijene servisiranja, vlasnik uređaja snosi i troškove slanja i vraćanja uređaja.

Po pregledu uređaja u našem servisu, popraviti ćemo ga ili slati na popravak u servis proizvođača. U slučaju vangarantnog servisa, prije izvođenja popravka izdati ćemo vlasniku proizvoda ponudu sa svim troškovima, a sami popravak će se izvršiti tek nakon narudžbe te usluge od strane vlasnika proizvoda.

Kontakt osoba za sva pitanja u vezi sa servisom:
gđa. Iva Pasanec, tel 01 3666 451