Novo: 8588A Referentni 8½-brojčani multimetar
Daleko najstabilniji digitalni multimetar na svijetu!


8588A Referentni 8½-brojčani multimetar za kalibracijske laboratorije
Novi referentni 8½-brojčani multimetar 8588A je najstabilniji digitalni multimetar na svijetu namijenjen korisnicima u kalibracijskim laboratorijama, kojeg odlikuje izvanredna točnost i dugotrajna stabilnost u širokom mjernom području, te intuitivno korisničko sučelje sa zaslonom u boji.


S više od 12 mjernih funkcija, uključujući i digitalizaciju naponskog i strujnog signala, mjerenje kapacitivnosti, RF snage i mogućnosti priključenja vanjskih shuntova, koristeći novi referentni 8½-brojčani multimetar 8588A možete pojednostaviti, poboljšati i prije svega smanjiti troškove rada u vašem laboratoriju.

Glavne karakteristike:
  • Rezolucija od 8½ brojki, izvanredna linearnost, nizak nivo buke i stabilnost.
  • Osigurana točnost 3.5 ppm (99% vjerojatnost), ili 2.7 ppm (95% vjerojatnost) u razdoblju od jedne godine bez ikakve dodatne samokalibracije.
  • Mjerenje efektivnih vrijednosti izmjeničnih signala (AC rms) deset puta brže, s dvostruko nižom razinom buke i većom rezolucijom nego s usporedivim instrumentima u ovoj klasi.
  • Postavljanje širine otvora (aperture) u rasponu od 0 do 10 s omogućuje maksimalnu prilagodljivost nadzora snimanja podataka.
  • Intuitivna struktura korisničkog sučelja i grafički prikaz.

8558A Referentni 8½-brojčani multimetar za sistemski automatizirane proizvodne procese
U skupini 85x8A 8½-brojčanih multimetara je i model 8558A, koji ima velik broj osobina modela 8588A. Točan je i brz. Njegovo uzorkovanje od 5 milijuna očitanja po sekundi naročito je važno u laboratorijama za istraživanje i razvoj i industrijskim automatiziranim proizvodnim linijama, gdje brzina i visoka rezolucija zahtijevaju karakteristike takvog instrumenta.Za prezentaciju rada referentnog multimetra Fluke 8588A ispunite obrazac ispod

Ime i prezime: *
Poduzeće:
E-mail: *
Broj telefona:
Upit: *
Sigurnosni kod: *
Pošalji

Polja označena s (*) su obavezna.
Informacije o pohrani osobnih podataka